Geschiedenis

Decoratiehandel Camphyn in de Mechelsestraat te Vilvoorde
heeft definitief de deuren van haar winkel gesloten op 31 december 2018

De winkel in Vilvoorde is nu definitief gesloten maar Michel Camphyn heeft zijn activiteiten verder gezet bij de klanten zelf.

Sinds mei 2019 is de activiteit volledig overgeschakeld naar het nieuwe concept “kies uw raambekleding bij u thuis, wanneer het voor u uitkomt”:

U belt Michel op het nummer 0475 54 04 88, gedurende weekdagen of het weekend
U maakt een afspraak gedurende de week of tijdens het weekend
Michel komt bij u thuis om te meten, de mogelijkheden voor te stellen en eventueel maakt hij het voorstel reeds ter plaatse op
U beslist en de nodige bestellingen worden gedaan indien u akkoord gaat of er wordt een alternatief gezocht die beter aansluit bij uw budgettaire verwachtingen
Van zodra de bestelling klaar is, wordt er een afspraak gemaakt voor de levering & plaatsing

Verschillende klanten zijn reeds vertrouwd met dit nieuwe concept en we danken u voor de mogelijkheid die jullie ons bieden om deze nieuwe activiteit uit te bouwen.

Michel heeft de kennis, de creativiteit & het enthousiasme om de optimale raambekleding te vinden voor uw woning, binnen uw budget.

Het advies krijgt u er gratis bij.

Bedankt voor het vertrouwen dat jullie sinds 4 generaties in Huis Camphyn stellen.

De evolutie naar een meer uitgebouwde internet verkoop in vele domeinen, is een gegeven waar we niet meer aan voorbij kunnen; de keuze van de geschikte & optimale raambekleding, op maat gemaakt, vraagt een persoonlijke benadering en met dit nieuwe concept, zorgen we voor deze persoonlijke benadering en service.

Tot ziens...

Michel Camphyn

Machelenstraat 28A
B – 1831 Machelen

+32 475 54 04 88
+32 2 253 96 46

decocamphyn@gmail.com